1

Keunstrute Littenseradiel 2013




Keunstrute Littenseradiel 2013

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Keunstrûte Littenseradiel 2013 zal plaatsvinden in het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 mei. Van 11:00 tot 17:00 uur stellen kunstenaars hun ateliers en werkplaatsen gratis open voor publiek, geven workshops of exposeren hun werk in kerken of dorpshuizen. Er doen meer dan 50 kunstenaars mee met zeer verschillend werk. Zo zijn er naast schilderijen en beelden ook foto's, glas, keramiek, viltkunst, naald- en meubelkunstwerken te bekijken. Men kan luisteren naar liederen, gedichten en koorzang. Van professionele kunstenaars tot enthousiaste talentvolle amateurs, een kleurrijk geheel!

Een goed startpunt is de overzichtstentoonstelling “Keunst yn’e Stâl” (De Omrin 22a, 8831 ZD Winsum) met werk van alle deelnemende kunstenaars en tevens informatiepunt.
De Keunstrûte voert u door schilderachtige dorpen en buurtschappen in de uitgestrekte “greidhoeke” gemeente Littenseradiel. Onderweg is er voldoende gelegenheid voor een drankje, hapje en weidse vergezichten. Bezoekers kunnen dit jaar ook een Museumkaart winnen in de gratis loterij, hoe meer locaties men bezoekt hoe meer kans men maakt.

Het is teveel om hier op te noemen maar op de website: www.friesekunstroute.nl kunt u alle informatie vinden over de deelnemende kunstenaars en de locaties, ook is daar de folder te downloaden. Deze overzichtelijke folder, met routekaartje, is tevens op diverse plaatsen binnen de gemeente en bij de VVV punten te verkrijgen of bij de deelnemende kunstenaars.

 Bezoek www.friesekunstroute.nl

Keunstrute Littenseradiel 2013
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.