Kamelensafari


-advertentiepositie-



Kamelensafari

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een exotisch uitstapje? Wat dacht je van een dagje op kamelensafari? Geen gedoe met lange vluchten naar tropische oorden, maar gewoon in Noord-Brabant.
Daar zit namelijk de enige kamelenmelkerij van Europa met zo’n 70 kamelen. En daar kun jij een kijkje nemen! Samen met uw familie, vrienden of partner, de kamelenmelkerij is leuk en leerzaam voor jong en oud!

Om de zondag is er een kamelensafari waarbij je door middel van een presentatie en een rondleiding meer te weten komt over het leven van de kameel, het ontstaan van de kamelenmelkerij en over de kamelenmelk.
Daarna is er tijd en ruimte om de kamelen van dichtbij te bekijken, te aaien en te voederen. Ook is er de gelegenheid om de kalfjes de fles te geven en op een echte kameel te zitten of een kameel te trainen. Tot slot kunt u een kamelenmelk pannenkoek bakken en de melk proeven.

Programma kamelensafari:
13:30 – Ontvangst tot 14:00
14:00 – Presentatie
14:30 – Rondleiding en activiteiten
15.30 – Pannenkoek bakken en melk proeven
16:00 – Sluiting Bedrijf

U bent vanaf 13:30 welkom. Na 14:00 laten wij geen bezoekers meer binnen.

De kosten zijn €10,- per persoon (kinderen onder de 3 jaar gratis)
De prijs is inclusief koffie/thee/limonade en cake, presentatie, rondleiding en activiteiten, proeven van de melk, een kamelenmelkpannenkoek bakken.

Als het vol is, laten wij ook geen bezoekers meer binnen. Wilt u zeker zijn van een plaatsje, bestel nu e-tickets op onze website.

 Bezoek www.kamelenmelk.nl

Kamelensafari
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.