Fine Arts Kwartet met pianiste Anastasia Injushina


-advertentiepositie-



Fine Arts Kwartet met pianiste Anastasia Injushina

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Fine Arts Kwartet , Anastasia Injushina (Piano) Beethoven - Strijkkwartet in G, op. 18, nr. 2 , Zimbalist - Strijkkwartet in e , Dvok -

Fine Arts Kwartet
De imposante carrière van het Fine Arts Kwartet omspant inmiddels al meer dan een halve eeuw. Het kwartet ontstond in Chicago in 1963. De afgelopen vijf decennia speelde het Fine Arts Kwartet over de hele wereld. Hun brede repertoire legden ze vast op meer dan dertig plaat- en cd-opnamen. De leden van het kwartet dragen hun ervaring over op een nieuwe generatie musici. Zo geven ze les aan de conservatoria van Lyon en Parijs en zijn ze regelmatig als docent te gast aan onder meer Yale University en Indiana University. Vanavond speelt het Fine Arts Kwartet samen met pianiste Anastasia Injushina.

Anastasia Injushina
De Russische pianiste Anastasia Injushina studeerde in Sint Petersburg. Na haar studie woonde ze in Finland en Duitsland. In München raakte ze verslingerd aan kamermuziek. In haar vrije tijd ging ze op ontdekkingstocht door het brede kamermuziekrepertoire. Anastasia Injushina heeft tegenwoordig haar eigen kamermuziekfestival in München.

 Bezoek www.concertgebouw.nl

Fine Arts Kwartet met pianiste Anastasia Injushina
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.