1

Bestse kerstmarkt 2012




Bestse kerstmarkt 2012

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In het weekend van 8 en 9 december en het weekend van 15 en 16 december wordt de Bestse kerstmarkt gehouden. Deze sfeervolle en vermakelijke kerstmarkt kunt u niet aan u voorbij laten gaan. De 5000 m2 kas van Perkplantenkwekerij Leijten in Best wordt voor twee weekenden geheel omgetoverd in kerstsfeer. De kerstmarkt vindt geheel binnen plaats en de entree is gratis.
Er is veel entertainment, zoals muziek, dans, diverse workshops en schilderen van portretten. Voor de kinderen is er vermaak. Ook de Kerstman is er voor de kleintjes. Er is voldoende gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en een drankje.
voor deze sfeervolle kerstmarkt zijn wij op zoek naar verkopers van diverse kerst gerelateerde en aanverwante nieuwe, zelfgemaakte en in mindere mate tweedehands artikelen. Ruim assortiment zoals, kerstballen, kerststukjes, kerstbomen, kerststallen, speelgoed, kleding, boeken en chocolade. Ook u kunt een stand huren voor slechts 75 euro per weekend of twee weekenden voor 125 euro. Indien u beide weekenden een stand reserveert kunt u eventueel uw spullen tussentijds laten staan. Bij voorkeur inschrijven voor 1 december 2012.
Heeft u vragen dan beantwoorden wij die graag voor u.

 Bezoek http

Bestse kerstmarkt 2012
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.