Kinderkunstcamping De Vrijstaat 2014


-advertentiepositie-



Kinderkunstcamping De Vrijstaat 2014

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ook deze zomer zal er weer een Kinderkunstcamping plaatsvinden.

Ook deze zomer zal er weer een Kinderkunstcamping plaatsvinden. Kinderen komen een week lang op De Vrijstaat kamperen en gaan aan het werk met verschillende kunstenaars.  In groepen werk je aan een groot kunstwerk dat aan het einde van de week gepresenteerd zal worden in een Grote Finale.

Hou je van creatief bezig zijn? Wil jij weten hoe het voelt om kunstenaar te zijn? Wil je uitgedaagd worden om nieuwe dingen te leren van een professional? Dan is Camping De Vrijstaat de perfecte plek om je zomervakantie af te sluiten.

Dit jaar zal alles draaien om MUZIEK. We gaan nieuwe instrumenten uitvinden, bijzondere geluidsinstallaties ontwerpen en bouwen en een hele hoop muziek maken! Je hoeft helemaal geen instrument te bespelen of veel van muziek af te weten om met geluid aan de gang te gaan. Iedere kunstenaar werpt weer een heel nieuwe blik op dit universele onderwerp. Want de taal van de muziek spreken we allemaal!

Naast het werken met de kunstenaars biedt Camping De Vrijstaat alles wat een super zomerkamp moet zijn. Veel vrienden en vriendinnen, een kampvuur in het tentenkamp, een spannend avondspel en natuurlijk een bont en blauwe avond!

 Bezoek www.utrechtsuitburo.nl

Kinderkunstcamping De Vrijstaat 2014
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.