Arrangement Reizen als Toen


-advertentiepositie-



Arrangement Reizen als Toen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Salonboot Rondvaart Den Haag organiseert in samenwerking met het Haags Openbaar Vervoer Museum een uniek Haags arrangement

Het Haags Openbaar Vervoer Museum bezit een rijke collectie trams en bussen en houdt hiermee de herinnering aan het openbaar vervoer in de Hofstad levendig.

Na ontvangst en een korte rondleiding door vrijwilligers van het museum, kunt u het museum op eigen gelegenheid bekijken. Aansluitend wordt u welkom geheten op een historische tram voor een rondrit door het centrum van Den Haag in de richting van Voorburg. De tram was in de eerste jaren aanvankelijk een luxe vervoermiddel, dat voornamelijk door de meer welgestelde burgers werd gebruikt.

In Voorburg ligt de antieke salonboot Oriënt uit 1925 u op te wachten voor een boottocht terug naar Den Haag. Zoals onze gasten van ons gewend zijn, kunt u aan boord genieten van een heerlijk glas wijn of fris (bij prijs inbegrepen).

Dit arrangement is ook beschikbaar in omgekeerde volgorde: start met rondvaart op antieke salonboot en eindigend bij het Haags Openbaar Vervoer Museum.

 Bezoek www.salonbootdenhaag.nl

Arrangement Reizen als Toen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.