Workshop Roofvogelfotografie - Beroepsfotograaf Wil Meinderts


-advertentiepositie-



Workshop Roofvogelfotografie - Beroepsfotograaf Wil Meinderts

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De workshop roofvogelfotografie vindt plaats van 09.30 uur tot 17.30 uur op zaterdag 16 mei 2009 bij Wildpark het Aardhuis, www.aardhuis.nl in Hoog Soeren. Het onvergetelijke roofvogelfotografie-arrangement kost slechts 145 euro per persoon inclusief entree, koffie, thee, fris, lunch, naslagwerk, btw, drankje en een borrelhapje.

Voor andere workshops zijn data gepland op zaterdag 13 juni, zondag 27 september en zondag 1 november 2009 bij Recreatieoord de Panoven in Zevenaar, www.panoven.nl. Recreatieoord de Panoven heeft een schitterend gelegen eigen terrein waar u absoluut ongestoord uw workshop roofvogelfotografie kan volgen. De prijs per persoon voor dit dagvullend programma bedraagt 125,- euro inclusief koffie, thee, fris, lunch, naslagwerk, btw, een drankje en een borrelhapje.

Voor fotoclubs, personeelsverenigingen en andere clubs zijn afwijkende locaties, data en tijden bespreekbaar.

Het aantal deelnemers: tien tot maximaal vijftien personen. Noodzakelijke uitrusting: digitale camera, statief, teleobjectieven, handleiding van de camera (zeker als u hier nog niet helemaal mee bekend bent) en natuurlijk volle accu's en lege geheugenkaartjes.

Roofvogels zijn zowel van ver als van dichtbij een indrukwekkende en machtige verschijning. Foto-stockbureau CARACARA, gespecialiseerd op het gebied van valkerij, roofvogels en uilen, wil daarom het publiek niet alleen via haar foto's in tijdschriften en kalenders van deze prachtige dieren laten genieten, maar ook via een dagvullende workshop roofvogelfotografie onder leiding van de internationaal bekende natuurfotograaf Wil Meinderts.

Roofvogels zijn prachtig om er een foto in natura van te maken, zowel voor de professionele fotograaf als voor de amateur. Het is echter vaak lastig om er dicht in de buurt te komen. Onder deskundige begeleiding van natuurfotograaf Wil Meinderts en beroepsvalkenier Frans Hueben kunnen beginnende, gevorderde en fotoclub fotografen nu ongeveer vierentwintig soorten roofvogels en uilen leren fotograferen. Tijdens de workshop wordt de deelnemers de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Zo leert men over het maken van zowel portretfoto's als vluchtopnames, en kan de cursist deze vaardigheden direct in de praktijk brengen.

Frans Hueben is beroepsvalkenier en runt samen met zijn vrouw Marga Hueben een erkend valkeniersbedrijf, De Valkenhof Roofvogeldemonstraties www.devalkenhof.nl . Op dit moment hebben zij vierentwintig roofvogels, waaronder valken, buizerds, gieren, caracara's, arenden en uilen.

Wil Meinderts is beroepsnatuurfotograaf en heeft in de afgelopen vijfentwintig jaar zowel nationaal als internationaal vele publicaties op zijn naam staan. Samen met zijn vrouw Aileen Meinderts heeft hij CARACARA foto-stockbureau opgericht, gespecialiseerd op het gebied van valkerij, roofvogels en uilen. Als gereedschap gebruikt hij het liefst Nikon camera's.

Gezamenlijk stelden zij dit unieke dagvullende programma samen. De workshop bestaat zowel uit een theoretisch als een praktisch gedeelte. Afhankelijk van de ervaring van de fotograaf kunnen er verschillende technieken en onderwerpen aan de orde komen. De cursist krijgt uitvoerig informatie en uitleg over achtergrondkennis van deze specifieke tak van de fotografie.

Cadeaubon workshop roofvogelfotografie

Wilt u iemand verrassen met een uniek cadeau voor zijn/haar verjaardag, jubileum? Of wilt u iemand feliciteren, bedanken, motiveren of zomaar een bijzonder cadeau geven? Bij ons kunt uw gast/relatie de sensatie beleven van het oog in oog staan met roofvogels! Geef hun een bijzonder, en onvergetelijke roofvogelfotografie-arrangement als cadeau.

Stuur een mailtje: info@caracara.nl, of bel ons 0345 – 50 57 75

 Bezoek www.caracara.nl

Workshop Roofvogelfotografie - Beroepsfotograaf Wil Meinderts
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.