Salonboot Rondvaart Den Haag - Reizen als toen


-advertentiepositie-



Salonboot Rondvaart Den Haag - Reizen als toen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Salonboot Rondvaart Den Haag organiseert i.s.m. het Haags Openbaar Vervoer Museum een uniek arrangement: museumbezoek, rondrit met h

Salonboot Rondvaart Den Haag organiseert in samenwerking met het Haags Openbaar Vervoer Museum een uniek arrangement: museumbezoek, rondrit met historische tram en boottocht op de antieke salonboot.

Het Haags Openbaar Vervoer Museum bezit een rijke collectie trams en bussen en houdt hiermee de herinnering aan het openbaar vervoer in de Hofstad levendig.

Na uw bezoek aan het museum wordt u welkom geheten op een historische tram voor een rondrit door het centrum van Den Haag in de richting van Voorburg. De tram was in de eerste jaren aanvankelijk een luxe vervoermiddel, dat voornamelijk door de meer welgestelde burgers werd gebruikt.

In Voorburg ligt de antieke salonboot Oriënt uit 1925 u op te wachten voor een boottocht terug naar Den Haag. Zoals onze gasten van ons gewend zijn, kunt u aan boord genieten van een heerlijk glas wijn of fris.

Het arrangement eindigt in het centrum van Den Haag bij de historische haven aan het Zieken. U kunt eenvoudig weer terug naar het HOVM met tramlijn 9, 11 of 12, maar natuurlijk ook het centrum van Den Haag verder te voet verkennen.

N.B. dit arrangement start op verschillende tijden/plaats, bij boeking krijg u de tijden door.

 Bezoek www.haagsuitburo.nl

Salonboot Rondvaart Den Haag - Reizen als toen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.