Salonboot Rondvaart Den Haag - Kerstrondvaart


-advertentiepositie-



Salonboot Rondvaart Den Haag - Kerstrondvaart

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ervaar de betovering van een rondvaart op een antieke Salonboot tijdens de gezellige dagen rondom Kerst en geniet van de duizenden l

Ervaar de betovering van een rondvaart op een antieke Salonboot tijdens de gezellige dagen rondom Kerst en geniet van de duizenden lichtjes langs het water. Salonboot Den Haag & Delft heet u van harte welkom aan boord bij haar speciale Kerstrondvaarten in de maand december aan boord van de antieke Salonboot Oriënt.

U maakt een rondvaart vanuit het centrum van Den Haag onder het genot van Glühwein en warme chocolademelk. Via het Rijswijkseplein en het oude havenkantoor met de Haagse ooievaar aan de Goudriaankade vaart u in de richting van Drievliet. Vanaf Drievliet vaart u langs enkele mooi verlichte landhuizen aan de Vliet rondom Voorburg, waaronder het voormalig buitenhuis van Constantijn Huygens en Park Vreugd en Rust.
Tijdens de rondvaart vertelt uw schipper of gastheer/-vrouw u korte verhalen over de bezienswaardigheden rondom de route.

De antieke Salonboot is overdekt en verwarmd, waardoor u ook tijdens de kerstperiode kunt genieten van een sfeervolle rondvaart. Bij de prijs zijn 2 consumpties inbegrepen.

 Bezoek www.haagsuitburo.nl

Salonboot Rondvaart Den Haag - Kerstrondvaart
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.