1

Humanity House experience


-advertentiepositie-



Humanity House experience

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zien, voelen en beleven wat het is om een ramp mee te maken. In het Humanity House maakt de bezoeker precies datgene mee waarvan hij

Zien, voelen en beleven wat het is om een ramp mee te maken. In het Humanity House maakt de bezoeker precies datgene mee waarvan hij hoopt dat het hem nooit ècht zal overkomen.

Wij kunnen ons vaak moeilijk voorstellen om alles wat vanzelfsprekend is, kwijt te raken. Als je plotseling je huis moet verlaten, zonder te weten of je nog terugkomt. Of je familie en vrienden terug te vinden zonder mobiele telefoon of vast adres. Rampen en conflicten beïnvloeden de levens van tientallen miljoenen mensen in de wereld. Een ervaringsreis door het museum maakt het onvoorstelbare voorstelbaar. Je kruipt in de huid van een vluchteling.

Door de realistische en indrukwekkende ervaringsreis is het museum geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Kinderen van 8 tot 10 jaar mogen alleen naar de tentoonstelling onder begeleiding van een volwassene.

Het Humanity House is naast een museum ook een platform waar regelmatig lezingen, debatten, exposities, filmavonden en andere activiteiten plaatsvinden. En het Humanity House biedt scholen een educatief programma dat kinderen en jongeren meeneemt naar het leven in een vluchtelingenkamp. Ook voor studenten zijn er speciale programma's beschikbaar.

Sluit je bezoek aan het Humanity House af in het gezellige Humanity Café. Deel je ervaringen onder het genot van een kop Fair Trade koffie, thee of limonade. Er is WIFI aanwezig.

Het Humanity House is geopend van maandag tot en met vrijdag 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

 Bezoek www.haagsuitburo.nl

Humanity House experience
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.