1

In Concert - Celtic Tenors




In Concert - Celtic Tenors

» Let op: deze activiteit is voorbij «

The Celtic Tenors hebben het begrip ‘tenor’ allang van zijn stoffige imago bevrijd. Al meer dan tien jaar schudden werel

The Celtic Tenors hebben het begrip ‘tenor’ allang van zijn stoffige imago bevrijd. Al meer dan tien jaar schudden wereldwijd volle zalen op hun grondvesten als de drie prachtige Ierse - klassiek geschoolde - tenoren los gaan met hun ‘classical crossover concerten’: een succesvolle mix van klassieke liederen, folk en populaire songs. Met die grenzeloze liederenmix en hun bevlogen presentatie hebben zij in de afgelopen jaren een grote schare fans aan zich weten te binden, ook in Stadskanaal en omgeving.
De tenoren werken continu aan het verbreden van hun horizon. In hun nieuwe theaterconcert gaan ze nog een stap verder en voegen zij hun eigen songteksten aan het repertoire toe.

Subtiel schakelend van droge humor naar indrukwekkende vocale prestaties, maken ze er wederom een ontspannen en intieme avond van. Een liveshow van The Celtic Tenors vibreert non-stop van vitaliteit, charme en humor.

 Bezoek www.groningeruitburo.nl

In Concert - Celtic Tenors
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.