Avontuurlijk Gees




Avontuurlijk Gees

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Avontuurlijk Gees… beleef het mee, een adembenemend avontuur in de omgeving van de Geeserstroom en de Mepperhooilanden; een schitterend beekdal landschap met meanders, bos en akkers. Geniet van de diversiteit aan flora en fauna!. Deze natuurtocht wordt gemaakt in een stoere landrover met af en toe een ‘uitstapje’ te voet.
Tijdens de avontuurlijke tocht door het veelal ruige gebied rondom Gees wordt u op luchtige wijze ‘getrakteerd’ op enkele anekdotes, legendes en vertellingen en weet u na afloop o.a. wat ‘geriefhout’ is. De tocht gaat over de Oude Maden, Geeser Esch, ‘Bolmarsen’, Jimmigveensweg, Muggendijk en Luiveldweg. Reizen door de jachtvelden van de Boermarke Gees en vaak oog in oog staan met Schotse Hooglanders, reeën en lepelaars! Vergeet dus niet camera mee te nemen en stevig schoeisel te dragen! Tijdens deze reis beleeft u de omgeving ten volle aan hun zintuigen en er wordt ruim de tijd ingepland voor het maken van foto’s of het plukken van bramen wanneer deze rijp zijn. Een korte pauze met koffie/thee/fris en een versnapering is onderdeel van deze trip. U ziet en beleeft de omgeving van Gees op een wijze die u niet snel zult vergeten, dus kom en beleef het mee!
De tocht duurt ongeveer 2,5 uur
Koffie/thee/fris + versnapering, wordt onderweg aangeboden! (inclusief)
Uitleg/vertelling over de omgeving tijdens de natuurtocht
Groep: maximaal 8 personen; minimaal 4 personen.
Denk voor vertrek aan wandelschoenen en camera, tevens dient u goed ter been te zijn!
Kosten per persoon : € 20,- Opgave en meer informatie over data en tijden : Tourist Info Punt Gees 0524 58170404 www.avontuurlijkgees.nl gees@magischdrenthe.nl

 Bezoek www.avontuurlijkgees.nl

Avontuurlijk Gees
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.