1

Workshop Landschapsfotografie


-advertentiepositie-



Workshop Landschapsfotografie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Workshops Landschapsfotografie voor digitale vrijetijdsfotografen. Tijdens deze workshops leren vrijetijdsfotografen hoe ze met een digitale camera goede landschapsfoto's maken. De workshop begint 's ochtends met de theorie van digitaal fotograferen. Daarbij gaat het over de werking van de camera, en bij basistechnieken zoals diafragma en sluitertijd, witbalans en Histogram. Ook krijgen deelnemers tips om het landschap op een mooie en interessante manier vast te leggen. Zo praten we over de plaats van de horizon in het beeld, dieptewerking, compositie, en nog veel meer. Een heel gezellige dag in een schitterende omgeving - ook om cadeau te geven.
Na de lunch gaan de deelnemers naar buiten, om in de schitterende omgeving de theorie in praktijk te brengen. Na ongeveer anderhalf uur buiten fotograferen worden de foto's bekeken en van door docent Axel Wiewel van opbouwende kritiek voorzien. De workshop is alleen bestemd voor fotografen met een digitale camera.
Kosten: 55,00 euro voor leden van Vereniging Natuurmonumenten, 57,50 voor niet-leden. Dit is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.
Opgave op de website www.leergoedfotograferen.nl Gebruik het Aanmeldformulier op de pagina Aanmelding en contact.
Opgave vooraf is nodig.
Bij minder dan acht aanmeldingen gaat deze cursus niet door.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Workshop Landschapsfotografie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.