1

Kinderkunst Theaterfestival op 2e Paasdag 2014




Kinderkunst Theaterfestival op 2e Paasdag 2014

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ook dit jaar wordt Fort aan de Klop omgetoverd tot festivalterrein voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het festival vindt dit jaar plaats tijdens 2e Paasdag. Een dag vol theater, muziek, beeldende kunst en workshops in het decor van één van de oudste forten van Nederland. Het Kinderkunst Theaterfestival vindt alweer voor de vijfde keer plaats. Ook dit jaar gaat de opbrengst van het festival helemaal naar Make-A-Wish® Nederland.

Het Kinderkunst Theaterfestival is een vrolijk festival met activiteiten, workshops en optredens voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De toegang is gratis, maar voor deelname aan de workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd. De opbrengst van het festival is in zijn geheel voor de Make a Wish Foundation. Deze stichting vervult de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte met het doel ze kracht te geven. De editie van afgelopen jaar heeft ruim €3000,- opgeleverd en zodoende weer een aantal prachtige wensen in vervulling heeft laten gaan.

Programma
Het programma van dit jaar daagt kinderen uit om hun talenten te ontdekken. Een greep uit het programma: circuslessen, theaterworkshops, dansen, muziek maken, schilderen, ontdek de natuur in het kijkhuisje van Wunderle. Er is ook ruimte om gewoon lekker te spelen. Lekker springen op het springkussen, het versieren van cupcakes of kruip in de huid van een piraat met allemaal leuke spelletjes.

Het festival wordt georganiseerd in het kader van de seizoensopening van de Hollandse Waterlinie. De doelstelling van het festival is om kinderen uit de omgeving te laten genieten van een breed scala aan educatieve, culturele en actieve workshops.

Op deze dag kunt ook genieten van de Paasbrunch. Vier gezellig Pasen op Fort aan de Klop!

 Bezoek tinyurl.com

Kinderkunst Theaterfestival op 2e Paasdag 2014
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.