1

Tenniskamp voor kinderen van 5 t-m 12 jaar




Tenniskamp voor kinderen van 5 t-m 12 jaar

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In juli en augustus 2014 organiseert TennisChamps op verschillende locaties in Nederland betaalbare tennisdagkampen voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Er worden ook kampen georganiseerd in Amersfoort. Tenniservaring of lidmaatschap bij een vereniging is geen vereiste om mee te doen, dus iedereen is welkom. Elke dag is er een programma op de tennisbaan, maar worden er ook actieve spellen gespeeld buiten de baan. Een goede gelegenheid voor kinderen om een week lang lekker te sporten, terwijl de ouders vaak nog aan het werk zijn. Daarbij zorgt elke deelnemer ervoor dat TennisChamps iemand laat sporten voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

De tennisweek van TennisChamps loopt van maandag tot en met vrijdag van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur ‘s middags. Het programma is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. In de ochtend krijgen de deelnemers binnen hun eigen niveau en leeftijdsgroep tennistrainingen. In de middag worden er tennisspellen gespeeld en is er een avontuurlijk zelfontworpen buitenprogramma.

Daarbij helpt iedere deelnemer een kind aan het sporten te krijgen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is. TennisChamps werkt samen met ChildsLife om kinderen in Oost-Europa en Afrika sport te geven. Naast het faciliteren van activiteiten en het schenken van materialen worden er lokaal sportinstructeurs opgeleid en begeleid die op reguliere basis sport kunnen blijven geven.

In Amersfoort kun je meedoen aan een tenniskamp in de volgende weken:
- 28 juli t/m 1 augustus
- 25 t/m 29 augustus

 Bezoek www.tennischamps.nl

Tenniskamp voor kinderen van 5 t-m 12 jaar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.