1

SiO2 'Werk in uitvoering'




SiO2 'Werk in uitvoering'

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens de opening van het fortenseizoen op 19 en 20 april 2014 presenteert C-Fordt Maarsseveen: SiO2 ‘werk in uitvoering’. Het project SiO2 (de scheikundige formule van zand) bestaat uit twee deelprojecten, twee zelfstandige voorstellingen: Een voorstelling uit te voeren op C-Fordt Maarsseveen; bestaande uit een wandeling en een voorstelling in de openlucht op de theatrale bouwlokatie van C-Fordt. En een kleine voorstelling uit te voeren op verschillende locaties in de provincie Utrecht.

zaterdag 19 april en zondag 20 april van 14.00 – 20.00 uur:

- theatrale wandeling van de parkeerplaats naar het fort
- aankomst op de bouwlocatie
- diverse voorstellingen
- een hapje en een drankje
- expositie en workshops

De voorstellingen duren van 14.00 tot 17.00 uur, daarna gaat het hek weer open en is het eiland vrij toegankelijk.

Er zijn voor beide voorstellingen 81 kaartjes beschikbaar (dat was het aantal soldaten dat op het fort gelegerd was). Wees er dus snel bij, want vol is vol. De kaarten kosten €10,- per stuk en zijn te bestellen via de email

Voorstelling op de bouwplaats
De bezoekers worden bij aankomst aangesproken door toneelspelers in de rol van bouwvakkers die de bezoekers opvangen en begeleiden naar een mobiele bouwkeet. Een aantal bouwvakkers heeft lunchpauze en drinkt koffie uit een thermoskan. Hier worden de toegangskaarten uitgegeven voor de voorstelling, helmen uitgedeeld en instructies gegeven voor het vervolg van de theatrale wandeling. Onderweg wordt het publiek langs verschillende korte theatrale acts geleid. Aangekomen op de speellocatie is een bouwplaats ingericht. Het decor wordt gevormd door een zandheuvel, steigers en diverse bouwmaterialen. Daar wordt het publiek getrakteerd op diverse voorproefjes van muziek, theater, workshops, eten en drinken.

Aan het eind van de voorstelling is er, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid voor ontmoeting tussen publiek, uitvoerenden en organisatie.

Voor meer informatie zie website C-Fordt: www.c-fordt.nl

Adres
C-Fordt Maarsseveen, Herenweg 3, 3602 AM Maarssen

 Bezoek www.c-fordt.nl

SiO2 'Werk in uitvoering'
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.