1

Stadspodium Rotterdam


-advertentiepositie-



Stadspodium Rotterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op en rond het sfeervolle plein bij de Laurenskerk kunnen Rotterdammers deze zomer weer terecht voor muziek en dans in alle soorten en stijlen. Het Stadspodium-seizoen gaat weer van start. Buurtbewoner, toerist of winkelend publiek; iedereen is welkom op het Grotekerkplein om te genieten van wekelijkse optredens en activiteiten. Nieuw dit jaar zijn de Buitensalons op zondag waarin iedere week een andere dansstijl aan bod komt. Het Stadspodium-seizoen is van 27 april tot half september 2014 en is gratis toegankelijk.

Rotterdams talent in de spotlights
Het Stadspodium is hét buitentheater van Rotterdam. Professionele dansers en muzikanten presenteren hier hun talent en krijgen zo letterlijk een podium. Geïnspireerde amateurs en toeschouwers zijn welkom om zich hierbij aan te sluiten. Onder het genot van een zelf meegenomen drankje en hapje kan jong en genieten van een voorstelling, óf zelf een dansje in de buitenlucht wagen.
Zo creëert het Stadspodium midden in de stad een plek van ontmoeting, ontspanning en vermaak.

Dansen in de buitenlucht
In de zondagse Buitensalons geven dansdocenten korte workshops en demonstraties. Hierna kunnen dansliefhebbers vrij dansen op het plein onder begeleiding van een live orkest. Bijna alle dansstijlen komen aan bod; van Folkore bal, Tango en Salsa tot Ballroom en Lindyhop.
De salons worden georganiseerd in samenwerking met Rotterdamse dansscholen. Door voorgaande successen heeft het Stadspodium dit jaar maar liefst zes scholen aan zich weten te binden.
De live orkesten worden in samenwerking met Codarts, Hogeschool voor de Kunsten, geprogrammeerd.

 Bezoek www.stadspodium-rotterdam.nl

Stadspodium Rotterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.