Zomerfair Soestdijk: buiten, eten en genieten


-advertentiepositie-



Zomerfair Soestdijk: buiten, eten en genieten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Volg het voorbeeld van de koninklijke familie en begin de zomer in één van de mooiste tuinen van het land op Zomerfair Soestdijk. De geur van zomer hangt als een weldadig parfum over de tuinen van Paleis Soestdijk en de indrukwekkende hofvijver. Bloemen bloeien overal en de terrasjes staan klaar. In deze zomerse setting stallen ondernemers met passie hun mooiste waar uit. Struin langs de brocanterietjes en antiquiteiten en shop een stralende zomeroutfit bij elkaar. Ondertussen proeft iedereen van de lekkerste streekproducten én de lievelingswijn van Prins Bernhard.

€ 2,- korting voor DagjeWeg.NL-bezoekers

Bezoekers van DagjeWeg.NL krijgen een exclusieve korting van € 2,- bij de entree van de Zomerfair. Neem wel even deze kortingsbon mee.Bezoek Zomerfair Soestdijk

Paleis en paleistuinen

Met een ticket voor de Zomerfair Soestdijk krijg je ook toegang tot het paleis en de bijbehorende Engelse landschapstuin. Flaneer over de bruggetjes en langs de bloeiende rododendrons, als de Oranjes ook deden. Overal laten bloemen zich van hun uitbundigste kant zien. Ook de lievelingsbloemen van Juliana ontbreken niet op de fair. Tijdens een groene workshop leer je hoe je hiermee een prachtig zomers tafelstuk maakt. Vergeet niet om even binnen te kijken in het paleis om onder meer de stijlkamers te bewonderen.

Tip: Kom royaal ontbijten op Soestdijk. Geniet op Hemelvaartsdag én op de andere fairdagen van een heerlijk, luxe ontbijt van verse jus, croissants en koffie of thee... en dat voor maar € 1,95!

Workshops en demonstraties

De Zomerfair is leuk als moeder en dochterdag, maar ook met je vriendinnen. Laat je inspireren op het gebied van Food Fashion, Home en Garden. Voor stoere mannen staat er een workshop buiten koken op het programma en met een hele meute jachthonden betreedt jachthondenvereniging Basset Artésien Normand het terrein. Genoeg te zien en te doen. En onthoud: Paleis Soestdijk was niet voor niets het Zomerpaleis van de royals... Ontdek zelf waarom!

 Bezoek www.zomerfairsoestdijk.nl

Zomerfair Soestdijk: buiten, eten en genieten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.