Art-Party Atelier Expositieruimte Anita Ammerlaan


-advertentiepositie-



Art-Party Atelier Expositieruimte Anita Ammerlaan

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 27 april van twaalf tot vijf uur kan iedereen bij Atelier Expositieruimte Kunstenaar Anita Ammerlaan op de Markt 39 komen genieten van een waar kunstfeestje.

Expositie EYE-CANDY 3 met bijzondere kunst van dertien kunstenaars waarvan de meeste die dag aanwezig zullen zijn, diversen kunstenaars zullen aan het werk te zien zijn, live muziek en een wijnproeverij staan op het programma.
In samenwerking met Roosendaalse kunstenaar Yvonne Telleman, waarvan het werk ook tot eind mei te bewonderen is in de 1150m2 grote ruimte op de Markt, is hard gewerkt om op die dag een mooi en bijzonder programma neer te zetten.

De volgende ‘EYE-CANDY 3’ exposanten zullen live aan het werk te zien zijn; Tiny de Bruin(Lelystad), Sonja Andela(Haarlem), Yvonne Telleman(Roosendaal), Clemens Lankreijer(Roosendaal) en Anita Ammerlaan(Roosendaal).
De andere kunstenaars van deze expositie die wel aanwezig zijn maar niet live aan het werk zullen gaan zijn; Vera Zegerman(Zoetermeer), Christa Kloppenborg(Diessen), Annita Smit(Zaltbommel), Peter Baaijens(Gouda) en Ton Kalishoek(Rotterdam).
Drie exposanten zijn niet in de gelegenheid om zelf aanwezig te zijn, maar tot eind mei is het werk wel te zien van; Theo Schouten(Hindeloopen), Hubert Rooimans(Essen) en Erik Loman(Haaksbergen).
Tevens zal Roosendaler Toon Verbraak live aan het werk gaan, hij werkt als zeer actieve en enthousiaste vrijwilliger bij zorginstelling Sterrenbos te Roosendaal.
Hij haalt veel voldoening uit het werken met de bewoners en geeft ze les en begeleiding om hun creativiteit te stimuleren.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door akoestisch duo MAIS en De Authentiek Fabriek.
MAIS is een akoestisch duo (2002) van twee doorgewinterde muzikanten die al optreden met elkaar sinds hun tienerjaren. Dit akoestische coverduo doet denken aan de 2 meter sessies van destijds en DWDD recordings van nu: puur akoestisch.
Zanger/gitarist Istvan Ouborg en contrabassist Maurits Malherbe vinden op hun akoestische instrumenten de uitdaging in het verbouwen en klein brengen van Engelstalige (Prince, Paul Weller) en Nederlandstalige covers (Blof, The Scene).

De Authentiek Fabriek is een alternatieve abstracte hiphop-act van waaruit de teksten van frontman Splint the Rhymedetective tot uiting komen.
In 2012 brachten ze hun gelijknamige debuutplaat ‘’De Authentiek Fabriek’’ uit in eigen beheer.

Roosendaalse wijnkoperij Corné Janssen laat de liefhebbers kennismaken met heerlijke wijnen.
Als Vinoloog van de Wijnacademie geeft Corné ook wijncursussen, kookworkshops in combinatie met een wijnproeverij en wijnproeverijen.

Atelier en expositieruimte Anita Ammerlaan, Yvonne Telleman en alle andere deelnemers aan deze Art-Party nodigen alle liefhebbers uit om er samen een bijzondere en Brabants gezellige zondagmiddag van te maken.
Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.

Op zondag 27 april is het tevens koopzondag en kan men gratis parkeren in de parkeergarages in het centrum van Roosendaal.

 Bezoek www.anitaammerlaan.com

Art-Party Atelier Expositieruimte Anita Ammerlaan
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.