1

Bax Keylicious een dag voor en door toestenisten




Bax Keylicious een dag voor en door toestenisten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens dit evenement, voor en door toetsenisten en keyboardspelers, zijn natuurlijk de bekendste merken aanwezig in onze winkel voor het beantwoorden van al uw vragen. Denk daarbij aan Roland, Yamaha, Kurzweil, Casio, Hammond en Arturia. Daarnaast worden er deze dag een aantal zeer informatieve demo's gegeven:

13.00 uur – Roland toetsen demo
14.00 uur – Yamaha Tyros 5 demo
15.00 uur – Casio keyboard demo


Aanbiedingen & korting
Naast het opdoen van kennis is Bax Keylicious ook uitermate geschikt voor het kopen van uw nieuwe instrument. Deze dag zullen een aantal spectaculaire aanbiedingen van kracht zijn, en op vertoon van uw inschrijvingsbewijs krijgt u tijdens deze dag 5% korting op alle producten uit de toetsen/synth categorieën*.


Gratis Hammond DVD
En dat is nog niet alles, want voor de serieus geïnteresseerden zijn Hammond DVD's 'Speel mee met een professionele band' te verkrijgen. Hoe? Daarvoor kunt u terecht bij de aanwezige Hammond vertegenwoordiging!


Test uw favoriete instrument
Bax Keylicious is een meer dan mooie gelegenheid om onze schitterende piano, keyboard en synth afdeling eens te bezoeken en uw favoriete instrument uit te proberen.

De derde editie van dit evenement start zaterdag 19 april om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Natuurlijk is de entree gratis,komt allen!

 Bezoek www.bax-shop.nl

Bax Keylicious  een dag voor en door toestenisten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.