Paasshow bij Interieur Paauwe




Paasshow bij Interieur Paauwe

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Voorjaarskriebels bij Interieur Paauwe!
Ruim 1.500 nieuwe producten in de collectie

Nog nooit was onze Paasshow zo vernieuwend als deze Pasen. In onze showroom en showtuin presenteren wij u ruim 1.500(!) nieuwe producten van topmerken als Rolf Benz, Borek, Grange, Vincent Sheppard, Linteloo, Van Rossum en nog vele anderen. Enkele highlights:

TEAM 7
De natuurhouten meubelen van TEAM 7 passen in elke woonomgeving. Een goed voorbeeld hiervan is de flaye tafel; een tijdloos ontwerp met ingenieuze techniek. Door het gepatenteerde, revolutionaire nonstop uittrekmechanisme laat de flay zich moeiteloos in enkele seconden tot 100 cm verlengen. Bekijk de video.

LeoLux
De Leolux Gynko was met zijn zachte vormen en verstelbare armen één van de blikvangers tijdens de internationale meubelbeurs in Keulen en is dat nu in onze showroom. Gynko heeft in korte tijd twee prestigieuze design prijzen gewonnen nl, de Interior Innovation Award en de Reddot Aword for design excellence.
Wint Gynko ook uw voorkeur?

Harlequin
Nieuw in onze collectie zijn de stoffen en behangen van Harlequin. Deze Engelse fabrikant staat bekend om haar originele designs. Ontdek de het duizelingwekkende aanbod van stoffen, kleuren, prints en texturen. Van knallend en hedendaags tot ingetogen en elegant!

Hülsta
Nieuw van Hülsta en nu al in ons Hülsta Design Center te bewonderen: meubelsysteem Scopia. Als bij geen ander programma voor woon-, eetkamer en hal kunt u met SCOPIA al uw inrichtingsideeën ontplooien. Met de tweeschalige opbouw is het mogelijk om voor een tweekleurige romp te kiezen. Het heldere design zorgt voor een rustige uitstraling.

Het aanbod is echt te veel om op te noemen en moet u met eigen ogen zien op Goede Vrijdag en tweede Paasdag.

 Bezoek www.interieur-paauwe.nl

Paasshow bij Interieur Paauwe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.