Modelbouwbeurs




Modelbouwbeurs

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De NZH Hobbyclub organiseert, in samenwerking met André Gahrmann van Perron 3A, een zeer gevarieerde modelbouwbeurs. De beurs wordt gehouden in de schitterende Wachtkamers van het Station Haarlem.
De Wachtkamers, gelegen tussen perron 3A en perron 6 zullen op zaterdag 17 mei bruisen van de activiteiten.

Deze modelbouwbeurs is voor jong en oud en er is voor een ieder wat wils. Er zal een grote diversiteit aan modelbouw activiteiten getoond worden. Diverse verenigingen en modelbouwleveranciers tonen een gevarieerd aanbod van wat er op modelbouw gebied op dit moment verkrijgbaar is. Van helikopters tot schepen, van modeltreinen tot modeltanks en auto’s.

Zo is er voor de modelspoorliefhebber een kleine ruilbeurs en is er verkoop van gebruikte modelspoor materialen.
Bij de Decodershop/Sceneryshop is van alles verkrijgbaar voor de aankleding van uw modelspoorbaan, maar ook voor het ombouwen van uw analoge locomotief tot digitale locomotief, met of zonder geluid. Hans v. Ee komt met schitterende modeltreinen in de grote schaal spoor 1.
De botenbouwers en helikoptervliegers komen aan bod bij de firma Eurosound. Theo Klop toont zijn kunsten met modeltanks en rupsvoertuigen. Victronic laat u genieten van 10-tallen verschillende geluiden voor schepen, treinen, auto’s of wat u ook maar wilt. Hij bouwt en verbouwt op de meest simpele manier geluidmodules, geschikt voor alle soorten en maten modelbouw.

Uiteraard is de NZH hobbyclub zelf ook aanwezig met een grote stand waar u voor alle vragen op modelbouwgebied terecht kunt, of het nu gaat om modelspoor, modelboten, auto’s of vliegtuigen.

De beurs is geopend voor het publiek van 10.00 uur tot 15.00uur. De Entree is helemaal GRATIS

Tijdens de beurs is ook het restauratie gedeelte van deze wachtkamers geopend, voor publiek en reiziger.
In het restauratie gedeelte van deze unieke wachtkamers kunt u onder het genot van een kop koffie uw aangekochte modelbouw materialen met elkaar bespreken en bewonderen.

 Bezoek www.nzhhobbyclub.nl

Modelbouwbeurs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.