1

Nationale Moederdag brunch


-advertentiepositie-



Nationale Moederdag brunch

» Let op: deze activiteit is voorbij «

GROOTSTE MOEDERDAGBRUNCH VAN NEDERLAND VOOR EEN GOED DOEL

Zandvoort aan Zee - Op Moederdag 11 mei, zal er in Zandvoort aan Zee de grootste brunchtafel van Nederland staan. Een groep vrijwilligers wil hiermee alle moeders een onvergetelijke dag bezorgen.

Het grootste Moederdag Evenement van Nederland

In plaats van het gebruikelijke ontbijt op bed, zal moeder verrast worden met een bijzondere brunch midden in het mooie centrum van Zandvoort aan Zee. Vanaf 11.00 uur kan de hele familie met oma’s, opa’s, neefjes, nichtjes, tantes en ooms aanschuiven voor 5 euro per persoon voor dit gezellige evenement. “Wij zorgen voor een verrassingsbrunch met heerlijke broodjes en croissants en lokale ondernemers bieden koffie en thee aan voor één euro,” zegt Michel Konings, een van de initiatiefnemers. “Bij de brunch zitten ook vele aanbiedingen van de plaatselijke ondernemers. Er komen kraampjes met schoonheidsbehandelingen, nagelstudio’s en nog veel meer. Alles om mama een fantastische dag te bezorgen. Voor de kinderen is er een springkussen, een draaimolen, een kop van Jut en nog veel meer. Muzikanten zullen de brunch vrolijk opluisteren.” voegt hij eraan toe. Na de brunch is er genoeg te beleven in het dorp en op het strand om er een onvergetelijke dag van te maken.
Meer informatie vindt u op de website: www.nationalemoederdagbrunch.nl

Opbrengst gaat naar een goed doel
De opbrengst van de brunch gaat geheel naar het bestrijden van stofwisselingsziekten. Kinderen, geboren met deze vreselijke ziekten, hebben een zeer lage levensverwachting. De VKS stichting doet onderzoek naar deze ziekten, geeft voorlichting en behartigt de belangen van kinderen met deze stofwisselingsziekten. Informatie vindt u op de website: www.stofwisselingsziekten.nl

Deelname:
Voor 5 euro per persoon kunt u meedoen met dit bijzondere evenement en een bijdrage leveren aan het goede doel. U dient wel vooraf te reserveren. Kaarten zijn te koop via de website www.nationalemoederdagbrunch.nl en bij de volgende adressen:

- VVV Zandvoort (Bakkerstraat 2/B, Zandvoort)
- Bruna, (Grote Krocht 18, Zandvoort)
- Primera, (Haltestraat 9, Zandvoort)
- Café Neuf, (Haltestraat 25, Zandvoort)
- Kaashuis Tromp, (Grote Krocht 3-5, Zandvoort)
- Café Laurel en Hardy, (Haltestraat 46, Zandvoort)
- Online bestellen www.nationalemoederdagbrunch.nl

 Bezoek www.nationalemoederdagbrunch.nl