1

Tover, knutsel, ontdek, lach, zing en verwonder!




Tover, knutsel, ontdek, lach, zing en verwonder!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Deze meivakantie is er binnen en buiten het Natuurmuseum weer van alles te doen en beleven, voor jong en oud! Van maandag 28 april t/m maandag 5 mei kun je de Waanzinnige-Weetjes-speurtocht doen, magisch knutselen, toveren in het Toverbos en de voorstelling ‘Het Verlangen van de Honingbij’ bezoeken!
Van maandag 28 april t/m zaterdag 3 mei kunnen jij en je vriendjes een toverstaf met drakenhaar maken. Tussen 14.00 en 16.00 uur kun je die dagen aanschuiven voor deze betoverende knutselactiviteit. Gedurende de meivakantie kun je ook een magische tekening maken van Fee Hupsakee en andere wezens uit het Toverbos. Ben je tussen 8 en 12 jaar en wil je liever een speurtocht doen? Maak dan de Waanzinnige-Weetjes-speurtocht langs de objecten in het museum en test je kennis.
En heb je al gehoord van ‘Het Verlangen van de Honingbij’? Speciaal voor kinderen van 4 tot 10 jaar verzorgen muziek- en verteltheater Rode Maan en Natuurmuseum Nijmegen deze vakantie twee voorstellingen in de buitenlucht. De voorstellingen zijn op woensdag 30 april en donderdag 1 mei op het land van boer Koekoek in de Ooijpolder. Aanvang: 14.00 uur. Kaarten kosten € 5,- per persoon. Vrienden van het Natuurmuseum betalen € 3,50.
Laat dieren praten in ‘Het Toverbos’ of laat je onder te dompelen in ‘De Tijd van de Mammoet’, een expositie rond overblijfselen van imposante dieren uit de prehistorie. Of bewonder de indrukwekkende foto’s van de natuurfotowedstrijd ‘De Gouden Bevertak’ van Vogelwerkgroep Nijmegen.
Het Natuurmuseum Nijmegen is gevestigd in de Gerard Noodtstraat 121 in Nijmegen, telefoon 024 - 3297070.

www.natuurmuseum.nl

 Bezoek www.natuurmuseum.nl

Tover, knutsel, ontdek, lach, zing en verwonder!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.