1

The Fabulous Sneakerboyz


-advertentiepositie-



The Fabulous Sneakerboyz

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Roy Julen presenteert The fabulous Sneakerboyz

Na het wereldwijde succes in zeven landen met zijn eigen dansfilm ’Body Language (2011)’ en het mogen aanleren van zijn danspassen aan internationale artiesten als Jason Derulo, heeft choreograaf en multitalent Roy Julen nu zijn eigen theatershow. Het grote publiek heeft Roy omarmt als de sympathieke hoofdchoreograaf en creative producer van het dansprogramma So You Think You Can Dance. Ook in de rol als assistent regisseur en presentator van de SYTYCD theatertour heeft Nederland en België hem leren kennen.

The fabulous Sneakerboyz is een theatershow vol humor, dans, liefdesverhalen en spektakel. Populaire popmuziek, maar ook de klassieke componisten komen aan bod. Net zoals de klassieke blauwtjes in de liefde alsook de moderne maar veilige Twitter en Facebook versiertrucs. Via luchtige liefdesverhalen tot diep ontroerende momenten eindigt de avond alsnog in een feest.

Eén cabaretier en zeven dansers vertellen hun visie over vrouwen in de liefde met een grote dosis humor, vette hiphop en emotionele moderne dans. Cabaret en dans is een combinatie die nog nooit eerder getoond is in de Nederlandse theaterwereld. Beleef en ervaar de samensmelting van deze sensatie!

 Bezoek www.beatrixtheater.nl

The Fabulous Sneakerboyz
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.