1

Nederlandse Fluit Academie met Eric Vloeimans


-advertentiepositie-



Nederlandse Fluit Academie met Eric Vloeimans

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Nederlandse Fluit Academie , Eric Vloeimans (Trompet), Emily Beynon (Fluit), Andrew West (Piano), Jeroen Bron (Dirigent) zo 27 jul 14:1

Slotconcert van 27 talentvolle fluitisten
De fluitisten die optreden tijdens dit concert zijn tussen de 13 en 30 jaar. Onder hen winnaars van prestigieuze concoursen. Allemaal dromen ze ervan om te spelen voor publiek. Een belangrijk moment breekt aan: optreden in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw. En dan ook nog eens met de topmusici Emily Beynon en Eric Vloeimans. Het is de kroon op een week heel hard werken in de Zomer Academie!

Van klassiek tot hedendaags
De programmering is gevarieerd, met klassiek en hedendaags repertoire. Emily Beynon, solofluitiste van het Koninklijk Concertgebouworkest en artistiek leider van de Nederlandse Fluit Academie, vertelt: ‘Ik heb zoveel bewondering voor deze jonge fluitisten. Hun talent, ambitie en doorzettingsvermogen. Bovenal geniet ik van het plezier dat zij hebben om samen muziek te maken. Het publiek zal genieten van deze jeugdige musici en verrast zijn over de superkwaliteit en het niveau!'.

 Bezoek www.concertgebouw.nl

Nederlandse Fluit Academie met Eric Vloeimans
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.