1

Sneeuwwitje de Musical (4+)


-advertentiepositie-



Sneeuwwitje de Musical (4+)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Verhaal
De mooie prinses Sneeuwwitje woont sinds de dood van haar ouders bij haar tante, de ijdele koningin die er alles aan doet om de mooiste van het land te zijn. Elke dag vraagt de koningin haar betoverde spiegel wie de mooiste van het land is. Op een dag antwoord de spiegel dat niet langer de koningin zelf, maar prinses Sneeuwwitje de mooiste van het land is!
Woedend beveelt de koningin haar jager om Sneeuwwitje mee te nemen naar het bos en ervoor te zorgen dat niemand haar ooit nog zal zien. Eenzaam en alleen wordt Sneeuwwitje in het bos achtergelaten, wat zou er nu met haar gaan gebeuren? En zouden de bewoners van dat kleine huisje in het bos haar misschien kunnen helpen?

Kom verkleed!
Maar wie is nu eigenlijk de mooiste van het hele land? Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesmodeshow. Je maakt dan ook nog eens kans op mooie prijzen. Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling in het echt, tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even swingen tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.

 Bezoek www.afascircustheater.nl

Sneeuwwitje de Musical (4+)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.