1

Uitje voor ouderen




Uitje voor ouderen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Uitjes voor ouderen in Den Haag centrum

Een nieuwe keuze in uitjes voor ouderen is een bezoek brengen aan Urban Oasis in Den Haag. Hier kunnen ouderen volledig tot rust komen en de beslommeringen van alle dag even helemaal vergeten. De verschillende arrangementen hebben niet alleen een gunstige invloed op de werking van het lichaam, maar ook voor de geest is de leuke uitjes bij Urban Oasis een ware beleving.

Uitjes voor Ouderen en optimaal Relaxen met een Zevende Hemel boost!

Laat je meevoeren en beleef totale ontspanning en gelukzaligheid.Kom eerst tot rust met een Thieme’s Echte Thee Ceremonie met uitleg over thee soorten. Vervolgens in de SPA Capsule waar je door 28 warme pulserende waterstralen over je hele lichaam wordt gemasseerd vanaf je voeten tot aan je nek, en dat terwijl je helemaal Droog blijft en je kleding aan kan aanhouden, ook kan je zelfs bepalen hoe je gemasseerd wordt! Als afsluiter kom je in de lounge waar je zuurstof Aromatherapie ondergaat, dat is combinatie van 90 % zuurstof met Etherische olieen. En je kan nagenieten op een rustgevende muziek met een heerlijk spa cocktail.

Creeer unieke Parfum
Verleid jezelf met betoverende combinatie van pure Etherische oliën van Rozenhout of liever met suikerzoete Vanille en heerlijk bloemige Ylang Ylang? Tijdens deze exclusieve parfumworkshop beleef je een speelse geuren proeverij (met werkelijk goddelijke geurcomponenten) en maak je zelf op basis van jojoba olie een uniek, zinnenprikkelend parfum. Verslaafd geworden aan je eigen luchtje?

 Bezoek urbanoasis.nl

Uitje voor ouderen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.