11Steden MTB Marathon


-advertentiepositie-



11Steden MTB Marathon

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Waanzinnige uitdaging op de Mountainbike in september!

Alweer voor de derde keer organiseert Copini Buitensport de Elfstedentocht op de mountainbike. Dit jaar wederom een uniek evenement wat je als mountaibiker niet mag missen!

Op vrijdag 5 september gaat de unieke beleving door de Friese steden van start. In koppels van twee personen zullen de teams vertrekken vanuit het historische centrum van Dokkum. Het begin van drie dagen fietsen over voornamelijk onverharde wegen, langs de 11 binnensteden van Friesland. Een evenement voor zowel de professionele fietsers als de amateurs. De tocht van circa 440 kilometer bestaat uit drie verschillende etappes met twee overnachtingen op de racecamps in Burgum en de tweede in Molkwerum. In totaal kunnen 250 teams van 2 personen zich inschrijven voor de tocht. Er wordt gefietst in klassementen: overall, mannen elite en
masters, dames elite en masters of mixed elite en masters. De inschrijving is op 15 februari dit jaar van start gegaan een sluit op 1 augustus 2014. De minimale leeftijd is 18 jaar.

Volgens de organisatie is het een waanzinnige uitdaging in een geweldige omgeving. Voor de route van de 11 steden MTB marathon is Copini Buitensport constant bezig om nieuwe paden en routes te verkennen. Voor de organisatie een lang gekoesterde jongensdroom die uit gekomen is en nu dus alweer voor de derde keer in vervulling zal gaan.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.11steden-mtbmarathon.nl

 Bezoek www.11steden-mtbmarathon.nl

11Steden MTB Marathon
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.