BIRD presents: Azymuth & The Jazzinvaders


-advertentiepositie-



BIRD presents: Azymuth & The Jazzinvaders

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Azymuth, de Braziliaanse samba-, funk- en jazzsensatie uit de jaren zeventig, is still going strong dankzij hun frisse en tijdloze sound. Ondanks het plotselinge overlijden van toetsenist José Bertrami in 2013 hebben de overige leden er nooit aan gedacht te stoppen. Op de uitnodiging van The Jazzinvaders om de studio in te duiken en een aantal concerten in Nederland te doen gingen ze dan ook graag in. Het resultaat van deze samenwerking hoor je op donderdag 25 september in BIRD.

Vorig jaar maakte The Jazzinvaders nog een plaat met Hammond-legende Dr. Lonnie Smith uit The States, nu is het tijd voor een partijtje sambafunk met de helden van Azymuth uit Rio. Zowel The Jazzinvaders als Azymuyth staan bekend om hun mix van funk, soul, jazz en samba. Van deze samenwerking kun je een mix van beide repertoires, aangevuld met nieuwe nummers verwachten.

The Jazzinvaders combineren hun toegankelijke jazz met altijd verrassende – en vaak dansbare – beats. Deze unieke sound maakt dat de band de afgelopen jaren een graag geziene gast was in clubs en op festivals over de gehele wereld. Zo toerde de band in het verleden door o.a. Duitsland, Spanje, België, Engeland, Zwitserland, Oostenrijk en Japan.

Azymuth heeft een geheel eigen genre gecreëerd dat de leden zelf liefkozend Samba Doido (Crazy Samba) noemen. De band heeft fans over heel de wereld en ook zijn de heren zeer geliefd bij toonaangevende artiesten als Madlib, 4hero, Roni Size, Jazzanova, Friendly Fires, Mark Pritchard, Theo Parrish en Ashley Beedle, om er een paar te noemen.

Wanneer: donderdag 25 september
Aanvang: 20.30 uur (zaal open: 20.00 uur)
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: € 16,- (v.v.k.) / € 19,- (deur)
CJP: € 13,- (v.v.k.) / € 16,- (deur)
Tickets: https://bird.stager.nl/web/tickets/15149
Meer info: www.bird-rotterdam.nl

 Bezoek www.bird-rotterdam.nl

BIRD presents: Azymuth & The Jazzinvaders
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.