Kikker Popconcert


-advertentiepositie-



Kikker Popconcert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Openluchttheater is een begrip in Amersfoort en omstreken. In de zomermaanden genieten jonge kinderen en hun ouders van de bijzondere voorstellingen op de zondagochtend. Dit seizoen staat elke vierde zondag van de maand een andere grote productie op de planken. Op zondag 27 juli speelt Theater Terra het Kikker Popconcert in het Openluchttheater Amersfoort.

Al jaren spreekt Kikker van Max Velthuijs tot de verbeelding in prachtig geïllustreerde kinderboeken. De afgelopen jaren heeft Theater Terra met de familiemusicals Kikker, Kikker in de Wolken en Kikker en zijn Vriendjes de harten van vele peuters, kleuters, ouders & grootouders verovert. Theater Terra komt nu met het Kikker Popconcert; een vrolijk programma waarin de leukste liedjes uit deze drie musicals ten gehore worden gebracht. Een feest van herkenning, of een leuke eerste kennismaking met Kikker en zijn vriendjes. Kikker, Eend, Haas, Rat, Varkentje en Beertje, ze zijn allemaal als poppen te zien in het Kikker Popconcert.

Het Openluchttheater maakt deel uit van Out in Action. Op het buitenterrein van ‘Out in Action’ zijn veel meer leuke activiteiten te doen. Zoals klimmen op het spectaculaire hoogteparcours, lasergamen, BMX crossen, zwemmen in het Bosbad en midgetgolfen.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij lunchcafé Out2Eat (naast het Openluchttheater). Tip: neem een kussentje mee, dat zit wel zo lekker. Bij regen wordt de voorstelling verplaatst naar een droge locatie.

 Bezoek www.openluchttheateramersfoort.nl

Kikker Popconcert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.