Een coole snelcursus schaatsen in juli


-advertentiepositie-



Een coole snelcursus schaatsen in juli

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Schaatslessen tijdens zomerkamp in Dordrecht
Kunstrijvereniging De Drechtsteden organiseert deze maand opnieuw de succesvolle zomerschaatsstage voor beginnende en gevorderde kunstschaatsers.
Wil je goed voorbereid aan het seizoen 2014-2015 beginnen? Schrijf je dan in voor twee weken Dazzling Dordt Days. Inschrijven voor één week is mogelijk.

De zomerschaatsstage van DDD zal dit jaar van 21 juli t/m 1 augustus worden aangeboden in Dordrecht.
Inschrijven voor drie of vijf ochtenden is mogelijk.

Voor beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën vanaf 4 jaar wordt er tijdens deze Dazzling Dordt Days les gegeven bedoeld om snel en goed schaatsen te leren.
Na groot succes in de vorige jaren staat dit jaar opnieuw de snelcursus naast het uitgebreidere programma geprogrammeerd.
De lessen zijn ook gericht op iedereen die wil leren schaatsen voordat het winterseizoen 2014-2015 begint. Het lesaanbod is ook zeer geschikt voor volwassenen.
In deze cursus van 3 of 5 ochtenden leer je de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.
Snelcursus 21 t/m 23 of 25 juli van 10.00-11.30 uur
Snelcursus 28 t/m 30 juli of a augustus van 10.00-11.30 uur
Snelcursus 30 juli t/m 1 augustus van 10.00-11.30 uur
De prijs van de snelcursus is € 50,00 voor drie dagen en € 80,00 voor 5 dagen en is inclusief entree van de ijsbaan en een certificaat.Schaatsen huren is mogelijk 15/25 euro voor 3 of 5 dagen.
Er wordt een borg gevraagd van € 50,-- per paar.
Heb je de smaak al te pakken en wil je meer leren?
Voor wie de smaak al te pakken heeft en al een beetje kan schaatsen is schrijf dan in voor het uitgebreide programma in één of beide weken Dazzling Dordt Days.
Het doel van deze lessen gedurende vijf dagen per week is om alle beginnende kunstrijders en recreatieve rijders een leuke en plezierige stage aan te bieden waar veel geleerd kan worden en men met alle disciplines van het kunstrijden kennis kan maken.
Als extra aanvulling op de lessen wordt er dagelijks een dans/bewegingsles aangeboden.
Beginners schrijven in voor de basisgroep. Het rooster is van maandag t/m vrijdag van 10.00-15.15 uur. Per dag is er twee maal een uur ijstraining, 60 minuten off ice training en een uur crea /sport en spel. In de pauze van een half uur wordt gezamenlijk de (warme) lunch gebruikt.

De algehele leiding is in handen van de hoofdcoach Astrid Tammeling-Winkelman en samen met het trainersteam van DDD staat zij garant voor een super schaatsweek.
Er kan worden ingeschreven per week of voor twee weken in de basisgroep.

Meer informatie en een inschrijfformulier is te vinden op de verenigingssite www.ddd-kunstrijden.nl.

 Bezoek www.ddd-kunstrijden.nl

Een coole snelcursus schaatsen in juli
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.