Twenterand Zingt


-advertentiepositie-



Twenterand Zingt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Twenterand Zingt.

Op zaterdag 13 september, op Open Monumentendag, zullen maar liefst 25 koren uit Twenterand en omgeving zich presenteren in het centrum van Vriezenveen onder de noemer “Twenterand Zingt”. Deze korendag, georganiseerd op initiatief van Lionsclub Twenterand, beloofd een uniek evenement te worden met een variëteit aan muziekstijlen. Nooit eerder hebben zoveel koren tegelijk opgetreden in Twenterand. De koren zingen in de Rooms-katholieke kerk, in de Grote kerk, in de Ontmoetingskerk, en op het Tilanusplein. Het evenement wordt geopend om 10.45 uur en eindigt om 17.00 uur. De locaties liggen op loopafstand en eenieder kan dus uit het grote en gevarieerde aanbod gemakkelijk zijn favoriete programma samenstellen.
De Vriezenveense Harmonie zal met een aantal ensembles muzikale intermezzo’s verzorgen in de pauzes tussen de kooroptredens.
De bibliotheken zullen in de week voorafgaand aan de korendag boeken over muziek en componisten promoten, mogelijk aangevuld met korte lezingen.
Ook de menvereniging ’t Zjälholt presenteert zich die dag en zal dus meedoen aan de reuring in Vriezenveen.
De opbrengst van “Twenterand Zingt” wordt geschonken aan de stichting Leendert Vriel, dus aan de terminale thuiszorg in Twenterand.
De toegang tot alle koren is weliswaar gratis, maar er zal volop gelegenheid zijn een vrijwillige bijdrage te leveren.

 Bezoek twenterandzingt.nl

Twenterand Zingt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.