Boerendag - Trekkertrek


-advertentiepositie-



Boerendag - Trekkertrek

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Stichting Vessem Vur Vessem organiseert 20e Trekkertrek & Boerendag Vessem

Na vele uren hard werken en veel vergaderen heeft stichting ‘Vessem Vur Vessem’ weer een prachtige Trekkertrek en Boerendag in elkaar gezet. Op 27 juli zal dit evenement voor de 20e keer plaatsvinden in Vessem. Ook dit jaar zal de winst weer verdeeld worden over verschillende verenigingen binnen Vessem. Met een bezoek aan deze dag aan het Meerven in Vessem help je dus niet alleen jezelf aan een mooie dag maar help je ook nog eens het verenigingsleven van Vessem!


Boerendag:

Kom ook eens kijken naar de vele vrijwilligers die op de “Boerendag” laten zien hoe het er vroeger aan toe ging op het platteland. Lijkt het simpel hoe iedereen dit doet? Probeer het zelf eens en kom erachter dat er echt vakmanschap voor nodig is.

Trekkertrek en Truck-pulling:

Op maar liefst 3 banen zal de hele dag volop spektakel te zien zijn. Tractors die op een normale werkdag voor de ploeg staan zullen nu met elkaar uitmaken wie de sleepwagen het verste kan trekken. Speciaal geprepareerde tractors, de ‘specials’ zullen voor wat extra kabaal zorgen tijdens de “Trekkertrek”. Mooi om te zien hoe de vliegtuigmotoren zo opgetuigd zijn zodat de tractoren met de voorwielen omhoog over de baan heen scheuren. Dit jaar houdt het niet op met de vele PK’s want ook diverse speciale wedstrijd trucks zullen aan de “Truck-pulling” meedoen.

Kinderhoek:

Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht. De jeugd kan zich dit jaar uitleven op een groot klimrek. Het wordt dus survivallen voor de kids! Daarnaast komt er ook weer een echte brandweerwagen waarbij de kinderen ook eens de spuit mogen bedienen. Uiteraard wordt de “Kinderhoek” ook aangevuld met diverse andere activiteiten zoals luchtkussens, schminken en zelf pannenkoeken bakken.

Jeroen van Zelst:

Tot slot kan de Trekkertrek & Boerendag niet zonder de gezelligheid in en rond de feesttent. Met een pilsje wat na buurten over de mooie dag of volop los gaan op de muziek gedraaid door DJ Tony Macaroni. Als de sfeer er dan eenmaal goed in zit zal de zanger van dit moment ‘Jeroen van Zelst’ de Trekkertrek en Boerendag Vessem op een geweldige manier afsluiten.

 Bezoek www.trekkertrekvessem.nl

Boerendag - Trekkertrek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.