Blik naar Binnen


-advertentiepositie-



Blik naar Binnen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Blik naar Binnen

Van 23 tot en met 31 augustus vindt een unieke kunstmanifestatie plaats op het Hoogeland van Groningen: Blik naar Binnen - en jij kunt er bij zijn!!!!!

De manifestatie is georganiseerd naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van Boekbindatelier Wim Gremmen (Stedum) en 12,5-jarig jubileum van museum het Behouden Blik (Uithuizermeeden). Wim Gremmen heeft een bijzonder object ontwikkeld met drie panelen. De kunstenaars hebben allemaal vijftien panelen gevuld. Daarmee zijn 120 unieke kunstwerken ontstaan. Sommige gevuld met gedichten, anderen met schilderwerk, foto’s, collages, keramiek. Kortom, er is een hele gevarieerde collectie ontstaan.

Al die kunstwerken zijn te zien tijdens een tentoonstelling in Schathoes Menkemaborg, 23 tot en met 31 augustus van 10.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis! Naast de tentoonstelling wordt ook een fiets- en autoroute georganiseerd langs de meeste ateliers van de deelnemende kunstenaars, het boekbindatelier, het museum en natuurlijk Schathoes Menkemaborg. Bij de manifestatie wordt ook een catalogus uitgegeven waarin alle kunstwerken zijn opgenomen en met een voorwoord van de directeur van het Groninger Museum.

Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken, dus de tentoonstelling, museum Het Behouden Blik, boekbindatelier Wim Gremmen en de tentoonstelling en tijdens de weekenden ook de ateliers.

Je bent van harte welkom!

 Bezoek www.boekwerkplaats.nl

Blik naar Binnen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.