1

Kunstfestival Kunst in Duin


-advertentiepositie-



Kunstfestival Kunst in Duin

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van zaterdag 23 t/m zondag 31 augustus vindt het tweejaarlijkse kunstfestival ‘Kunst in Duin’ plaats op het fraaie natuurgebied ‘Landgoed Kasteel Keukenhof’ in Lisse, waar een interessante mix van verschillende kunstdisciplines te bewonderen is. Onder het thema ‘Beeldschoon’ is tijdens Kunst in Duin een groot aantal kunstvormen in de open lucht te bewonderen zoals woodcarven (houtbewerking), schilderen, beeldhouwen, keramiek, staal en glaskunst. Maar ook Land Art kunst, performances, muziek- en mime optredens maken een bezoek aan het festival zeker de moeite waard.

Kunst in Duin brengt top kunstenaars bijeen die in staat zijn de fantasie van de toeschouwer te prikkelen. Ook is er veel aandacht voor de jeugd voor wie verschillende creatieve en leerzame activiteiten worden georganiseerd.

Kinderen kunnen met hulp van een kunstenaar een ‘mensennest’, een hooggelegen uitkijkpost opgebouwd uit takken, bouwen en vogelhuisjes in elkaar zetten en beschilderen. In een aantal kunstwerken zijn de fraaiste selfies mogelijk. Voor de beste foto wordt een foto-workshop beschikbaar gesteld.

 Bezoek www.kunstinduin.com

Kunstfestival Kunst in Duin
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.