1

Kunstroute Noordwest-Veluwe 2014




Kunstroute Noordwest-Veluwe 2014

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kunstenaars exposeren in Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek
Op vrijdag 5 september van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag 6 en zondag 7 september van 11.00 tot 17.00 uur vindt alweer voor de twaalfde keer de Kunstroute Noordwest-Veluwe plaats.

De route voert langs vele locaties waar mooie en bijzondere kunstwerken kunnen worden bewonderd.

52 kunstenaars: kunstschilders, beeldhouwers, mensen die met keramiek en glas werken, fotografen en edelsmeden, tonen hun werken aan u.
Naast de kunstenaars opent ook een aantal galeries hun deuren tijdens deze Kunstroute.

U kunt op een gezellige en informele manier kennismaken met kunstenaars uit de deelnemende gemeenten die tijdens deze Kunstroutedagen hun huis/atelier openstellen voor het publiek. Bezoekers zijn welkom in de ateliers om te zien hoe een kunstwerk tot stand komt. De kunstenaars geven uitleg over technieken en materialen die worden gebruikt. Zij vertellen graag meer over het verhaal achter het kunstwerk. Naast het bekijken van de kunstwerken is het ook mogelijk een kunstwerk te kopen of een opdracht te plaatsen.

Tijdens dit weekend is er een overzichtstentoonstelling van een aantal deelnemende kunstenaars in de Vrije Academie in Nunspeet.

In het boekje “Kunstroute 2014” vindt u informatie over alle deelnemers.
Van iedere kunstenaar is een kunstwerk afgebeeld. Dit boekje is gratis en is verkrijgbaar bij de plaatselijke VVV’s en bij de deelnemende kunstenaars.

De actuele openingstijden per atelier/galerie zijn vermeld op de website van de betreffende kunstenaar/galerie.

Meer informatie over de deelnemende kunstenaars en de te bezichtigen kunst kunt u vinden op de website www.kunstroute.nu.

 Bezoek www.kunstroute.nu

Kunstroute Noordwest-Veluwe 2014
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.