Natuurlijke weg naar de gezondheid


-advertentiepositie-



Natuurlijke weg naar de gezondheid

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een natuurlijke weg tot gezondheid door de geestelijke genezende kracht

U verlangt naar gezondheid en tevredenheid? Maar wat kan u daarbij helpen?

Bruno Gröning, de belangrijkste Duitse genezer, toonde aan, dat er een universele levenskracht bestaat, die alle mensen overal in de wereld vrij ter beschikking staat. Hij noemde die kosmische energie “Heilstrom“ en vergeleek de mensen met een accu die steeds weer opgeladen moet worden. Door het regelmatig opnemen van de Heilstrom kan de mens gezond en daadkrachtig zijn leven vorm geven.
In de Bruno Gröning-Vriendenkring zijn er wereldwijd regelmatig informatieve lezingen, waarin geïnteresseerden kunnen leren hoe ze deze geestelijke kracht kunnen opnemen en in het dagelijks leven benutten. Duizenden mensen zijn daardoor al gezond geworden.

De genezingen worden zorgvuldig medisch onderzocht en gedocumenteerd. Veel van de berichten bewijzen ingetreden genezingen van organisch lijden, b.v. osteoporose, artrose, kanker, hartziekten, MS, maar ook van depressies alsmede van psychische en lichamelijke verslavingen.

Alle geïnteresseerden en hulpzoekenden zijn van harte uitgenodigd. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.

 Bezoek www.bruno-groening.org

Natuurlijke weg naar de gezondheid
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.