1

Workshops tijdens open dag modestudio Atelier Bydo




Workshops tijdens open dag modestudio Atelier Bydo

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zaterdag 6 september houdt Atelier ByDo open dag in het nieuwe atelier in Nijmegen. De modestudio opent dan haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in mode en zelf kleding maken. Je kan ter plekke meedoen aan toegankelijke workshops. Naast de aftrap van het cursusjaar wordt de nieuwe studio officieel geopend op de meest creatieve werkplek van Nijmegen: De Smeltkroes in de voormalige Honig Fabriek.

Tijdens de open dag is iedereen welkom in het nieuwe atelier van Dorine Boudewijn. Het nieuwe cursusaanbod wordt gepresenteerd - met onder andere een cursus patroontekenen en een workshop rokjes maken in een middag. Je kan cursisten alles vragen over de sfeer en de lessen van Atelier ByDo en je kan meteen aan de slag tijdens gratis inloopworkshops: etui maken en kennismaking kleur en stijl.

De open dag is meteen de officiële opening van de nieuwe locatie van Atelier ByDo in De Smeltkroes. Dit is een culturele broedplaats waar creatieve ondernemers hun ambachten uitoefenen. Ook het modeatelier maakt deel uit deze inspirerende werkplek.

Atelier ByDo is de meest complete modestudio in Nijmegen. Al ruim vijf jaar kan je hier jong en hip mode maken. Met workshops in zelf kleding en accessoires maken, kleur- en kledingadvies en persoonlijke ontwerpen is dit de plek om je ideale garderobe te ontdekken en te creëren. "Als jonge ontwerpster wil ik leeftijdsgenoten kennis laten maken met het vak en anderen helpen om een eigentijdse, maar individuele stijl te ontwikkelen".

Programma:
10u00-16u00 Open dag
11u00-12u00 Inloopworkshop etui maken
14u00-15u00 Kennismakingsworkshop kleur en stijl

 Bezoek www.atelierbydo.nl

Workshops tijdens open dag modestudio Atelier Bydo
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.