Schilderen met gemengde technieken


-advertentiepositie-



Schilderen met gemengde technieken

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de werkruimte van het Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen geeft beeldend kunstenares Sunny Neeter op 21 oktober van 13.30 16.00 uur een workshop Schilderen met gemengde technieken. Op een ontspannen manier stimuleert de kunstenares de deelnemers hun eigen gevoelens en ideeën om te zetten in kleuren. Er wordt gewerkt met acrylverf, pastel, stukjes papier, stof, etcetera. Tevens wordt gebruik gemaakt van gevonden materialen uit de natuur zoals boomschors, zand en gedroogde plantendelen.
Sunny: Ik wil mensen leren hier op een speelse manier mee om te gaan en hun gevoel te ontwikkelen voor compositie en kleurgebruik. Het creëren van je eigen werkelijkheid en beleving, dat gevoel omzetten in kleuren, lijnen, vlakken, ritme en balans. Door deze zuivere manier van werken, ontstaat er ruimte voor een spannend creatief proces waarvan de uitkomst verrassend zal zijn.
De workshop is zowel voor beginners als gevorderden. Er is voldoende individuele aandacht en begeleiding om een ieder in zijn eigen ontdekkingstocht te ondersteunen. Na afloop wordt het werk gezamenlijk besproken.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Schilderen met gemengde technieken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.