Kerstfair Gevangenismuseum Veenhuizen




Kerstfair Gevangenismuseum Veenhuizen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 29 november en zondag 30 november staat alweer de vierde Kerstfair in het Gevangenismuseum in Veenhuizen gepland. Een van de eersten in een reeks van vele kerstmarkten en kerstfairs. Wat maakt deze kerstfair dan zo bijzonder? Allereerst natuurlijk het aanbod van de standhouders, dat is evenals voorgaande jaren, weer heel divers. De organisatie is altijd op zoek naar standhouders met mooie, bijzondere of aparte (kerst)producten Daarnaast natuurlijk de locatie, die is uniek. Een Kerstfair in het Gevangenismuseum: je loopt over het binnenterrein van de het museum langs de oude boevenbussen naar de kramen van de fair!

Zowel binnen als buiten zullen weer een groot aantal stands opgesteld worden. Een greep uit het aangeboden assortiment: natuurlijk kerstartikelen, maar ook warme poncho’s en truien, tassen, sieraden, tafelkleden, bijzondere artikelen voor de hond, exclusief serviesgoed, brocante, lifestyle, delicatessen, woonaccessoires, prachtige vogelvoertaarten, diverse streekproducten als wijn, kaas, jam, honing en chocolade, meubelen van sloop- en steigerhout, oud speelgoed, Afrikaanse kunst. Heel veel van de aangeboden producten zijn handgemaakt.

Vermeldenswaard is ook het optreden van de Christmas Girls. Een enthousiaste groep dames, die helemaal in Dickens stijl gekleed, zondagmiddag, lopend over de kerstfair, kerstliedjes ten gehore brengen.

 Bezoek www.deoudetijd-servies.nl

Kerstfair Gevangenismuseum Veenhuizen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.