1

Park van Sint


-advertentiepositie-



Park van Sint

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 16, 22, 23, 29 en 30 november 2014 wordt Ouwehands Dierenpark omgetoverd tot het Park van Sint vol met gezellige activiteiten en shows!

Ontmoet de Sint en al zijn Pieten, ga op de foto met Amerigo en doe mee aan een echte Pietentraining. Bak je eigen pepernoten in de Pepernotenfabriek, vier feest op de coole Pietenparty en vergeet niet je officiële Pietendiploma op te halen. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een gezellige Sinterklaasshow met Bamboo Bill, bekend van tv-programma Ouwehands Jungleclub te zien bij RTL Telekids!

Sinterklaasshow
De Sinterklaasshow met Bamboo Bill in de hoofdrol zit vol met vrolijke sinterklaasliedjes live gespeeld door de enige echte Pietenband… Een heerlijke familieshow voor jong en oud!

Bekijk de dieren van dichtbij
Tijdens het Park van Sint is het dierenpark gewoon geopend. Bespied de unieke witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost, sta neus aan neus met de ijsberen en bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow ‘Elements’. Hang de beest uit in RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle en bezoek Gorilla Adventure… Durf jij ’t aan? Nieuw is Expeditie Berenbos!

 Bezoek www.parkvansint.nl

Park van Sint
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.