1

Stoffenmarkt




Stoffenmarkt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op vrijdag 31 oktober is er een Stoffenmarkt bij Woonboulevard Spijksepoort. Een groots aanbod in mode- en interieurstoffen en toebehoren!

Op vrijdag 31 oktober strijkt De Stoffenbeurs neer op Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem; liefhebbers van heinde en verre komen graag naar de Stoffenmarkt om de nieuwste mode- en interieurstoffen op de kop te tikken. Maar ook fournituren, patronen en patroonpapier, scharen, naaimachines – dus echt alles op het gebied van zelf kleding maken – is te krijgen. De Stoffenmarkt is op de laatste vrijdag van oktober, vrijdag 31 oktober, van 9.30-16.30 uur.

Winkels open!
Natuurlijk zijn de winkels van Woonboulevard Spijksepoort geopend tijdens deze dag. Je kunt dus ook naar hartenlust shoppen voor huis, tuin en vrije tijd. De meubelboulevard van Gorinchem is uiteraard ook op andere dagen geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op de vernieuwde website www.spijksepoort.nl. Tot ziens in Gorinchem!

Over Woonboulevard Spijksepoort
Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem biedt je allerlei leuks op het gebied van wonen, tuinen, baden, doe-het-zelf, koken en slapen. Je voelt je thuis bij Woonboulevard Spijksepoort!
Meer informatie:
www.spijksepoort.nl
www.facebook.com/spijksepoort
www.twitter.com/spijksepoort

 Bezoek www.spijksepoort.nl

Stoffenmarkt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.