1

Toneelvoorstelling 'De Kop van Jut'


-advertentiepositie-



Toneelvoorstelling 'De Kop van Jut'

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 25 en zondag 26 oktober speelt toneelgroep Maarssen ’32 de voorstelling “De Kop van Jut” op Fort aan de Klop.

De voorstelling speelt zich af tijdens de opbouw van de kermis. De exploitanten zijn daar druk mee … en met elkaar. Ze hebben het niet makkelijk, al was het maar omdat deze keer Henk Jut weer van de partij is. Henk ligt niet goed bij de anderen; er is altijd last met die gast. Welke problemen brengt ie nu weer? Dan verschijnen er opeens journalisten, duikt de ‘echte’ Kop van Jut op en verdwijnt er geld. Is Henk Jut de dief? Want eenmaal verdacht is altijd schuldig. Toch? Tussen al het gekrakeel zorgt het KopvanJut-koor voor vrolijke klanken en liedjes die tot nadenken stemmen. Het is mogelijk de hand te laten lezen door een waarzegster!! Dames en heren, kom, kijk en geniet van de “Kop van Jut”.

Roddel
Regisseur Ineke de Jongh vertelt: “Roddel en achterklap is een van de thema’s van het stuk. Waarop baseren mensen hun oordeel en wat doet groepsgedrag? Die vragen leggen we het publiek voor. Maar het is zeker geen ‘zware’ voorstelling. Net als op een echte kermis is er van alles te zien en te beleven.

Data en tijden: zaterdag 25 oktober om 19.30 & zondag 26 oktober om 14.00 uur en om 16.30 uur.

Tickets: € 12,50 p.p. inclusief 1 consumptie (met korting 16-, 65+, U-pas: € 11,-)  Klik op deze link om tickets te reserveren.  Voor meer informatie over de voorstelling kunt u www.maarssen32.nl bezoeken.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

 Bezoek www.fortaandeklop.com

Toneelvoorstelling 'De Kop van Jut'
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.