1

Eefje de Visser - Wereldwatersteden


-advertentiepositie-



Eefje de Visser - Wereldwatersteden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Eefje de Visser ma 3 nov 20:15-22:30 | Kleine Zaal | Jazz/Pop

Waterwereldsteden
In het theaterconcert Waterwereldsteden wil singer-songwriter Eefje de Visser de bezoekers onderdompelen en doen afdwalen. Net als op het nieuwe album Het is, is ze op zoek naar een warm en ruimtelijk geluid. Met 4 multi-instrumentalisten staat ze op het podium. Ze speelt liedjes waarin ze folky samenzang combineert met dromerige synthpop en waarin teksten en melodieën volgens een eigen logica in elkaar gevlochten zijn. Eefje ging of wilde op reis, en leid je in Waterwereldsteden naar bestaande en zelfbedachte plaatsen.

Eefje de Visser
Eefje de Visser debuteerde in 2011 met het album De koek. 'Een wonder van Nederlandstalig vernuft', en 'gedurfd en loepzuiver' schreef de pers. Ze speelde met haar band op festivals als Lowlands en Oerol, deed drie keer een tour langs de poppodia en trok eind 2012 ook langs de theaters. Na deze periode was er rust, er werden nieuwe liedjes geschreven. Een liefde voor reizen en onderweg zijn was ontstaan door het tourende bestaan en Eefje wilde een plaat maken die daar bij aansloot: een soundtrack voor een roadtrip door steden, bossen, weilanden en langs water. In de herfst van 2013 kwam dit album, getiteld Het is, uit. Volgens de critici soberder maar gelaagder, ongrijpbaarder maar persoonlijker dan zijn voorganger.

Kaartverkoop
Kaarten voor dit concert zijn niet te koop via Het Concertgebouw. De kaartverkoop via Paradiso is inmiddels van start gegaan. Het concert op 3 november is uitverkocht. Eefje de Visser geeft een extra concert op donderdag 6 november. Voor dit tweede concert zijn nog kaarten beschikbaar.

 Bezoek www.concertgebouw.nl

Eefje de Visser - Wereldwatersteden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.