Wijnproeverij Pinot Noir




Wijnproeverij Pinot Noir

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Proeflokaal De Zes Vaatjes & Guilaume’s Fijn-Proeverij smelten hun ruime kennis samen door om de 6weken op zaterdagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal De Zes Vaatjes te Utrecht. Dit proeflokaal behoort tot de oudste Horeca van Utrecht en ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken. Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk, jong, oud, man, vrouw etc.

Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken en er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen worden & leer je nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, van speciaalbieren, van wijnen uit Slovenië tot aan een serie mooie Jenevers, wijnproeven uit diverse type glazen tot aan theeën proeven op de juiste temparatuur, uiteraard daarbij de bijbehorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk. Beide gaan stad en land af in haar soort de mooiste producten te selecteren.


Kom gezellig met je vader, moeder, je sportteam, collega’s, vrienden, partner, ex, zangkoor en andere kennissen met ons mee proeven.

- Er zal plek zijn voor 30 personen

- Leuk om cadeau te geven

- € 35,- p.p.

- TIP kom op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren

Zondag 9 november zal de eerste proeverij plaatsvinden met als thema Pinot Noir. In eerste instantie zal de proeverij van 14:00 uur t/m +/- 17:00 uur plaatsvinden, bij veel animo zal er een avondsessie ingelast worden. Proeverij inhoudende: 14 karakteristieke sommelier wijnen die de verscheidenheid tonen van Pinot Noir over de wereld

 Bezoek www.fijn-proeverij.nl

Wijnproeverij Pinot Noir
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.