1

Bewonder de kunst van bloemschikken




Bewonder de kunst van bloemschikken

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 30 oktober tot en met 2 november geeft de Orchideeën Hoeve de leiding van het tropische paradijs over aan de vereniging Groei & Bloei voor het 51 editie van het Nederlands Kampioen Bloemschikken. Op 30 en 31 oktober gaan zo’n 200 studenten en amateurs de strijd met elkaar aan. In het weekend van 1 en 2 november is al het gemaakte bloemwerk gratis te bewonderen en kunt u onder meer genieten van bloemdemonstraties door groenstylist en tv-presentator Romeo Sommers en Anita La-Poppy, bekend van het programma Hollands Beste Bloemstylist.

Heel Holland schikt
Het kampioenschap duurt twee dagen en wordt georganiseerd door vereniging Groei & Bloei. Op donderdag 30 oktober strijden studententeams van groene designopleidingen tegen elkaar met het thema ‘Revolutie’ en op vrijdag 31 oktober gaan de amateurs aan de slag met het thema ‘Natuurlijke Elegantie’. De wedstrijdruimte is op 30 en 31 oktober gesloten voor publiek, maar de tuinen, de winkel en het restaurant zijn op deze dagen gewoon geopend.

Expositie, demonstraties & workshops
Op zaterdag 1 november (van 9.00-18.00 uur) en zondag 2 november (van 10.00-17.00 uur) zijn alle arrangementen gratis te bewonderen in de Orchideeën Hoeve. Bezoekers bepalen welk studententeam de publieksprijs ontvangt. Daarnaast kunt u op beide dagen deelnemen aan inloopworkshops bloemschikken en om 11.30, 13.30 en 15.00 uur genieten van bloemdemonstraties door tv-presentator en groenstylist Romeo Sommers. Anita La-Poppy, deelneemster aan het tv-programma Hollands Beste Bloemstylist, demonstreert zondag 2 november haar bloemschikkunsten.

Kijk voor het volledige tentoonstellingsprogramma op www.orchideeenhoeve.nl

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Bewonder de kunst van bloemschikken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.