1

Heerlijcke Markt Diepenheim




Heerlijcke Markt Diepenheim

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De volgende Heerlijcke Markt Diepenheim vindt zondag 2 november plaats, wederom van 12 – 17 uur. Op het plein Onder de Platanen en het Ottenplein.
Dit keer ondermeer november als traditionele slachtmaand. Daarom organiseert Slagerij Kastelein een slachtvisite.
Slagerij Kastelein behoort al jaren tot de absolute top van Nederland. Veel producten zijn al bekroond. Rein Hoffman kunt u zondag 2 november dan ook aan het werk zien, zijn bijzondere producten proeven en natuurlijk ook kopen.
Verder staat deze zondagmiddag ook het zelf breien en haken centraal, van zelfgebreide poncho’s tot Grolsche wanten. Maar ook komt Anneke Dijkhuis met prachtig glaswerk, Cindy Kemna met olijven& sausen, Renate Versteegen met brocante schilderijen en nog veel meer. Ook zal er een workshop zijn voor kinderen. Tevens vindt het debuut plaats van het muzikale duo Sweet ’n Spicy uit Haaksbergen met Lotte Aarnink & Silke Wolthuis.
Een Heerlijcke Markt Diepenheim die elke eerste zondag van de maand plaatsvindt. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid. Waar jong en oud iets van zijn/of haar gading kan vinden. Waar we elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Laat je verrassen, elke keer weer.
Kom zondag 2 november wederom naar Diepenheim, want daar vind je weer een scala aan leuke, lekkere en mooie zelfgemaakte producten.
In de maanden december, februari & maart gaat de Heerlijcke Markt Diepenheim naar binnen in het cultuurcentrum Herberg de Pol.
Wil jij ook je eigen podium op de Heerlijcke Markt Diepenheim? Laat het ons weten via info@heerlijckemarktdiepenheim.nl
Volg ons op Facebook.com/heerlijckemarktdiepenheim

 Bezoek www.heerlijckemarktdiepenheim.nl

Heerlijcke Markt Diepenheim
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.