1

Koopzondag




Koopzondag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Lekker woonshoppen en je helemaal overgeven aan alle nieuwe interieurtrends voor dit najaar, dat kan op zondag 2 november bij Palazzo Lelystad. Dan is er weer een gezellige koopzondag.

De nieuwste interieurtrends; je vindt ze bij de woonwinkels van Palazzo Lelystad. Geef je huis een lekker warm gevoel met plaids, kussens en lichtjes; knal een mooie stemmige herfsttint op de muur en schop je schoenen uit in die heerlijke loungestoel. Genieten van het najaar doe je het beste vanuit je nieuwe luie stoel!
Bij Palazzo Lelystad vind je alles voor jouw eigen herfstpaleis. En op zondag 2 november houden de winkels een gezamenlijke koopzondag. Reden te meer om naar Lelystad te komen. Plus: je kunt hier nog gratis parkeren!

Winkels open!
De winkels van Palazzo Lelystad zijn van 12.00-17.00 uur geopend tijdens deze dag; sommige zelfs al eerder. Je kunt dus naar hartenlust shoppen voor huis, tuin en vrije tijd. Dé meubelboulevard van Flevoland is natuurlijk ook op andere dagen geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op de vernieuwde website www.palazzolelystad.nl. Tot ziens in Lelystad!

Tip: je kunt gerust de hele dag doorbrengen op Palazzo Lelystad. Lekker lunchen is namelijk ook prima te doen bij deze woonboulevard; er zijn meerdere opties. We zien je dan!

Over Woonboulevard Palazzo
Woonboulevard Palazzo in Lelystad biedt je allerlei leuks op het gebied van wonen, tuinen, baden, doe-het-zelf, koken, sport, slapen en ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

 Bezoek www.palazzolelystad.nl

Koopzondag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.