Beurs Bouwplan, Thuis In Wonen


-advertentiepositie-



Beurs Bouwplan, Thuis In Wonen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van donderdag 29 tot en met zaterdag 31 januari 2015 vindt de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen voor de negentiende keer plaats! De beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid vindt wederom plaats in de TT Hall in Assen. Nieuw dit jaar is dat de beurs ook op de donderdag plaatsvindt!!!

Tijdens de vorige editie hebben we maar liefst 4500 (gerichte) bezoekers mogen ontvangen op de beurs. Het was een geslaagde beurs, waarbij het gevoel goed was. Bezoekers kwamen met gerichte vragen naar de deelnemende partijen en de mensen zijn positiever gestemd met betrekking tot het ondernemen van plannen op (ver)bouwgebied.

Maar ook tijdens de editie in 2015 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen van een huis, de inrichting van een huis of de isolatie daarvan, de bezoeker kan het allemaal zien tijdens Bouwplan, Thuis in Wonen! Maar ook nieuwbouwplannen worden gepresenteerd tijdens Bouwplan, Thuis in Wonen. ieder jaar presenteren meerdere gemeenten uit de provincie Drenthe zich tijdens de beurs met onder andere nieuwbouwprojecten en bouwkavels. In alle deelnemende gemeenten en daarbuiten wordt Bouwplan, Thuis in Wonen uitgebreid gepromoot middels aankondigingsborden, advertenties in regionale dagbladen en de beurskrant die huis-aan-huis wordt verspreid.

De indeling van de hal is ingedeeld in de verschillende thema’s, namelijk (ver)bouwen, duurzaamheid en wonen & interieur. Zo kan de bezoeker gericht zoeken en heeft men een compleet overzicht wat er op elk themagebied te vinden is.

 Bezoek www.beursbouwplan.nl

Beurs Bouwplan, Thuis In Wonen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.